Duimpje hoog: YouTube likes krijgen op jouw video

Met deze aanbieding kun je YouTube likes kopen voor jouw YouTube video's. Waarom? Positieve reviews zijn een belangrijk onderdeel o succesvol te zijn op dit populaire videoplatform!

Let op: Deze dienst is niet beschikbaar om YouTube likes te krijgen voor wedstrijden, stemmen en dergelijke.

Je hebt de optie om de bestelde hoeveelheid te verdelen over tot wel vijf video's – zonder bijkomende kosten. Voer simpelweg de URL('s) in in het commentaarveld tijdens de aankoopstransactie.

Voor deze dienst bieden wij geen landspecifieke gebruikers maar enkel internationale accounts.

Je weet niet zeker wat deze aanbieding inhoudt? Gelieve naar deze screenshot te kijken.

Je hebt ons misschien gezien op:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Op verzoek kun je ook een klein aantal 'dislikes' (duimpje omlaag) bestellen om een algeheel authentieke indruk te geven – maar alleen samen met positieve likes om misbruik te voorkomen. Neem contact met ons op alvorens je aankoop!

Wij raden aan dat je alle betaalde reclame uitschakelt tijdens de periode van deze dienst, zodat jouw AdSense-account geen gevaar loopt. Hoewel er vrijwel geen manier is waarop je jouw YouTube-account in gevaar zou kunnen brengen, kunnen er problemen zijn met AdSense.

Als aanvulling op het ''duimpje omhoog'' wil je misschien ook meer views voor jouw video's? Klik hier om naar de betreffende aanbieding te gaan!

De tijdsperiode die wordt vermeld in het keuzevak begint met de start van de dienst. In bijna alle gevallen begint de dienst binnen 24 uur, maar in sommige gevallen kan het tot drie werkdagen duren.

Meet the Team
The Social Media Daily Team
25 YouTube likes
Tijd tot start: Ø 3 h
Gemiddelde tijd totdat de levering begint
Tijd tot voltooiing: 2-3 dagen
Gemiddelde tijd totdat bestelling is voltooid (na start)
Speciale opties zoals het kiezen van de leveringstijd of het geslacht van de gebruikers zijn alleen mogelijk voor betaalde services.
Kies levertijd en extra opties
Limiet per dag
Kies leveringsmethode
Standaard: Verwerkingstijd zoals aangegeven
Expres:Snellere boeking met voorrang op standaardbestellingen
Meer informatie
Prijs: 3,90 €
incl. verzending en BTW, geen verdere kosten

💡NEW: With every order you'll receive our
"INSTAGRAM EXPERT GUIDE 2020"
for free. 70 pages filled with valuable tips and advices!
© Social Media Daily GmbH SMD

Meer informatie over YouTube likes krijgen

De schermafbeelding toont de likesteller bij een YouTube-video – Wij vertegenwoordigen YouTube of andere sociale netwerken nadrukkelijk niet.
Waar gaat dit product over?
Ben jij soms teleurgesteld over hoe lang het duurt voordat jouw aantal YouTube likes groeit? Maak je geen zorgen! Bij Social Media Daily kun je simpelweg YouTube likes kopen. Zij zorgen ervoor dat jouw video populairder wordt en het bereik enorm wordt vergroot. Dit zul je terugzien in de trefwoordzoekopdracht bijvoorbeeld – hoe meer likes (en views) jouw video heeft, hoe hoger je terechtkomt in de zoekresultaten op YouTube.

YouTube likes krijgen voor jouw YouTube video's

Al het begin is moeilijk. Als je slechts kort actief bent op YouTube, kost het wat tijd voordat je YouTube likes gaat krijgen. Met onze dienst zul je snel het gewenste aantal YouTube likes hebben en zul je eindelijk van start kunnen gaan. O ja, trouwens: je kunt ook reacties en kliks van ons kopen. Onze dienst omvat ook YouTube-volgers. Als je nog vragen hebt over onze diensten of over je individuele social media-strategie, neem dan gerust contact met ons op – wij zullen je graag van persoonlijk advies voorzien.
Productbeoordeling: Als je al een dienst van ons hebt gekocht, hebben wij graag dat je een beoordeling plaatst.