Facebook video views krijgen

Facebook Video Views
5 90590
  • 100% veilig en discreet
  • Bespaar tijd en moeite
  • Snelle resultaten
  • Uw bestelling wordt handmatig gecontroleerd
  • Gratis consult en individuele oplossingen

Facebook video views kopen met Social Media Daily. Kies simpelweg het juiste pakket en krijg Facebook video views.

Je hebt ons misschien gezien op:

Bij bestellingen van meer dan 50,000 views kun je je bestelling verdelen over tot 5 links – voer simpelweg de URLs in de relevante velden in.

Voor deze dienst bieden wij geen landspecifieke gebruikers maar enkel internationale accounts.

Voor dit product is het niet mogelijk om een dagelijkse limiet in te stellen.

Als je interesse hebt in Facebook video views krijgen voor je profiel, zul je zeker ook interesse hebben in Facebook fans kopen.


De tijdsperiode die wordt vermeld in het keuzevak begint met de start van de dienst. In bijna alle gevallen begint de dienst binnen 24 uur, maar in sommige gevallen kan het tot drie werkdagen duren.

Let op: Wij representeren expliciet geen social network en wij zijn op geen enkele manier verbonden met de platforms waarover onze marketingdienstaanbiedingen gaan.

The Social Media Daily Team

Krijg meer Facebook video views met social marketing

YouTube heeft nu een serieuze concurrent – en dat is Facebook! Sinds Facebook haar algoritme heeft veranderd en videoclips hoger in de nieuws feed worden geplaatst, zijn Facebookvideo‘s een hit geworden. Het grootste social network telt wel 4 miljard views – per dag. Het uploaden van video‘s naar Facebook heeft tenslotte vele voordelen: de video verschijnt direct in de nieuwsfeed, begint direct te spelen dankzij autoplay en kan vervolgens snel en gemakkelijk worden gedeeld met de deel-functie. Het is dus niet verwonderlijk dat steeds meer gebruikers hun video‘s niet meer eerst op YouTube uploaden maar ze gewoon gelijk direct op Facebook zetten.

Online video marketing met Social Media Daily

Krijg jij niet snel genoeg veel views op jouw Facebook-video‘s? In dat geval kun je facebook video views kopen via Social Media Daily. Wij zetten onze marketingtechnieken in voor jouw video zo lang als nodig is om jouw video het aantal views te laten bereiken dat je hebt besteld – meestal krijg je zelfs nog een heleboel meer views dan je hebt aangegeven! Heb je ook een fanpagina of plan je een evenement? Bekijk dan ons andere aanbod en laat jouw social mediapagina op gang komen!

Klaar om te bestellen?