YouTube comments krijgen

Bij Social Media Daily kun je gemakkelijk YouTube reacties kopen voor jouw video's. Profiteer van deze mogelijkheid om meer activiteit te genereren rond jouw video en zorg ervoor dat je YouTube reacties kan krijgen!

Deze reacties van hoge kwaliteit zijn niet van echt te onderscheiden. Ze verwijzen specifiek naar de video, reageren op elkaars reacties of liken elkaars reacties.  Verder hebben alle gebruikers actieve profielen en profielfoto's. Je kunt zelfs de reactietekst zelf schrijven!

Reacties zijn altijd in het Engels. Als je deze in een andere taal wilt, stuur ons dan een e-mail met de voorgeschreven reacties in de taal naar keuze.

Je weet niet zeker wat deze aanbieding inhoudt? Gelieve naar deze screenshot te kijken.

Je hebt ons misschien gezien op:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Het laagst mogelijke aantal is 2 reacties per dag. Overigens staat deze dienst je toe om tot vijf verschillende links te sturen zonder bijkomende kosten!

Let op: de reacties moeten automatisch worden vrijgegeven, niet nadat ze zijn beoordeeld!

Wil jij graag meer YouTube views? Neem dan ook eens een kijkje naar onze andere YouTube-diensten.

Wij raden aan dat je alle betaalde reclame uitschakelt tijdens de periode van deze dienst, zodat jouw AdSense-account geen gevaar loopt. Hoewel er vrijwel geen manier is waarop je jouw YouTube-account in gevaar zou kunnen brengen, kunnen er problemen zijn met AdSense.

De tijdsperiode die wordt vermeld in het keuzevak begint met de start van de dienst. In bijna alle gevallen begint de dienst binnen 24 uur, maar in sommige gevallen kan het tot drie werkdagen duren.

Let op: Wij representeren expliciet geen social network en wij zijn op geen enkele manier verbonden met de platforms waarover onze marketingdienstaanbiedingen gaan.

 

Meet the Team
The Social Media Daily Team
3 YouTube comments
Tijd tot start: Ø 6 h
Gemiddelde tijd totdat de levering begint
Tijd tot voltooiing: Ø 1 dagen
Gemiddelde tijd totdat bestelling is voltooid (na start)
Speciale opties zoals het kiezen van de leveringstijd of het geslacht van de gebruikers zijn alleen mogelijk voor betaalde services.
Kies levertijd en extra opties
Geslachtsvoorkeur:
Limiet per dag
Kies leveringsmethode
Standaard: Verwerkingstijd zoals aangegeven
Expres:Snellere boeking met voorrang op standaardbestellingen
Meer informatie
Prijs: 3,90 €
incl. verzending en BTW, geen verdere kosten

💡NEW: With every order you'll receive our
"INSTAGRAM EXPERT GUIDE 2020"
for free. 70 pages filled with valuable tips and advices!
© Social Media Daily GmbH SMD

Meer informatie over YouTube comments krijgen

De markering op de schermafbeelding toont de reactiemogelijkheid bij een YouTube-videoclip – Wij vertegenwoordigen YouTube of andere sociale netwerken nadrukkelijk niet.
Waar gaat dit product over?
Op YouTube zijn reacties ook belangrijk, niet alleen views en likes. Als een video veel reacties krijgt, zal deze zeer relevant en belangrijk lijken. Helaas is het soms moeilijk om veel reacties aan te trekken – vooral wanneer het kanaal nog niet goed gevestigd is of als de video nog maar net is geüpload.  Met Social Media Daily kun je gemakkelijk en goedkoop YouTube reacties kopen. Het is belangrijk voor ons om jou, zo goed als mogelijk, te voorzien van reacties van hoge kwaliteit die verwijzen naar de inhoud van de video! Zo kan jij meer YouTube comments krijgen!

Koop YouTube-reacties voor jouw video

Als jij bij ons YouTube comments gaat kopen , zal jouw videoclip ook snel en gemakkelijk populair worden. Wij raden ook onze andere YouTube-diensten aan. Zo kun je bijvoorbeeld ook abonnees kopen voor je kanaal, evenals likes en plays voor je video's. Als je nog vragen hebt over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of stuur ons een e-mail.

 

Productbeoordeling: Als je al een dienst van ons hebt gekocht, hebben wij graag dat je een beoordeling plaatst.