Krijg nu meer retweets voor jouw Twitter tweet

Op deze pagina kun je Twitter retweets kopen. Je kunt het pakket naar keuze selecteren in het selectieveld en ons de link naar je Twitter-bericht sturen.
 
Je kunt de reacties die je hebt besteld zonder bijkomende kosten verdelen. Je kunt tot vijf links aangeven.
Vermeld simpelweg de link in het reactieveld tijdens de aankoopstransactie.

Je weet niet zeker wat deze aanbieding inhoudt? Gelieve naar deze screenshot te kijken.

Je hebt ons misschien gezien op:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

De stijging in het aantal retweets in ons aanbod staat los van het aantal retweets die jij er organisch bij krijgt (of verliest).
 
Voor deze dienst bieden wij geen landspecifieke gebruikers maar enkel internationale accounts.

Wil jij graag nieuwe volgers voor je Twitter account? We hebben de juiste dienst voor jou: volgers van over de hele wereld!
 
De tijdsperiode die wordt vermeld in het keuzevak begint met de start van de dienst. In bijna alle gevallen begint de dienst binnen 24 uur, maar in sommige gevallen kan het tot drie werkdagen duren.

Let op: Wij representeren expliciet geen social network en wij zijn op geen enkele manier verbonden met de platforms waarover onze marketingdienstaanbiedingen gaan.

 

Meet the Team
The Social Media Daily Team
25 Twitter retweets
Tijd tot start: Ø 2 h
Gemiddelde tijd totdat de levering begint
Tijd tot voltooiing: 1 dag
Gemiddelde tijd totdat bestelling is voltooid (na start)
Speciale opties zoals het kiezen van de leveringstijd of het geslacht van de gebruikers zijn alleen mogelijk voor betaalde services.
Kies levertijd en extra opties
Limit per day
Kies leveringsmethode
Standaard: Verwerkingstijd zoals aangegeven
Expres:Snellere boeking met voorrang op standaardbestellingen
Meer informatie
Prijs: 3,90 €
incl. verzending en BTW, geen verdere kosten

© Social Media Daily GmbH SMD

Meer informatie over Twitter shares of retweets

Op de schermafbeelding kun je de Retweetknop van een Twitter tweet zien – Wij vertegenwoordigen Twitter of andere sociale netwerken nadrukkelijk niet.
Waar gaat dit product over?
Het belang van retweets is vergelijkbaar met het belang van shares op Facebook. Omdat alles dat wordt geretweet of geciteerd verschijnt als een aparte tweet in het profiel van je volgers. En daarmee ook op de profielpagina van de volgers van jouw volgers! Het bereik van je tweets wordt aanzienlijk vergroot en steeds meer gebruikers raken bekend met jouw Twitter-account. Als jouw tweets niet vaak genoeg worden geciteerd, kun je simpelweg retweets van ons kopen!


Vergroot je bereik op Twitter met retweets

Social mediamarketing biedt jouw Twitterprofiel een helpende hand. Kies het pakket naar keuze met slechts één klik en binnenkort ontvang je nieuwe retweets. Vergeet niet om een kijkje te nemen naar onze andere producten. Je kunt likes kopen, evenals volgers voor jouw berichten op Twitter. We voorzien je hierover en over andere diensten graag van uitgebreid advies! 
Productbeoordeling: Als je al een dienst van ons hebt gekocht, hebben wij graag dat je een beoordeling plaatst.