Koop Facebook likes op jouw website

Social Media Daily voorziet jou van meer kliks op de like-knop van jouw webpagina! Je kunt Facebook URL likes ontvangen voor bijna alle domeinen en subpagina's. Voer je URL(s) in in het selectieveld van het pakket naar keuze en je zult al gauw een toename van likes zien!

Je weet niet zeker wat deze aanbieding inhoudt? Gelieve naar deze screenshot te kijken.

Je hebt ons misschien gezien op:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Let op: Deze dienst is niet beschikbaar voor wedstrijden, stemmen en dergelijke.

Voor deze dienst bieden wij geen landspecifieke gebruikers maar enkel internationale accounts.

Bovenop de likes voor jouw URL zul je ook Facebook shares voor je link krijgen, gratis!

Dit zijn geen Facebook-fans voor fanpagina's. Als je een fanpagina hebt op Facebook, dan is deze dienst perfect voor jou!

De tijdsperiode die wordt vermeld in het keuzevak begint met de start van de dienst. In bijna alle gevallen begint de dienst binnen 24 uur, maar in sommige gevallen kan het tot drie werkdagen duren.

Let op: Wij representeren expliciet geen social network en wij zijn op geen enkele manier verbonden met de platforms waarover onze marketingdienstaanbiedingen gaan.

Meet the Team
The Social Media Daily Team
50 Facebook like op website
Tijd tot start: Ø 6 h
Gemiddelde tijd totdat de levering begint
Tijd tot voltooiing: 1-2 dagen
Gemiddelde tijd totdat bestelling is voltooid (na start)
Speciale opties zoals het kiezen van de leveringstijd of het geslacht van de gebruikers zijn alleen mogelijk voor betaalde services.
Kies levertijd en extra opties
Kies leveringsmethode
Standaard: Verwerkingstijd zoals aangegeven
Expres:Snellere boeking met voorrang op standaardbestellingen
Meer informatie
Prijs: 5,90 €
incl. verzending en BTW, geen verdere kosten

© Social Media Daily GmbH SMD

Meer informatie over Facebook website likes

De markering op de schermafbeelding toont het aantal Facebook-URL likes op een website – Wij vertegenwoordigen Facebook of andere sociale netwerken nadrukkelijk niet.
Waar gaat dit product over?

De overgrote meerderheid van bedrijven hebben al jaren hun eigen website. Dezer dagen maken vele bedrijven ook gebruik van social networks en hebben zij hun eigen fanpagina's, evenals Twitter- en YouTube-accounts. Deze zogenaamde social plugins kunnen deze twee werelden winstgevend bij elkaar brengen! Het geeft jou een up-to-date imago en jouw klanten meer kans om te interageren met jouw merk. Vooral bedrijven met een populaire website kunnen hun gebruikers omzetten in Facebook-fans met behulp van een social media-knop – zolang ze een account hebben. Om een solide fanbasis te creëren met jouw Facebook-knop, kun je van ons Facebook likes kopen voor jouw URL.

Geef jouw website meer verhevenheid met Facebook likes

Onze dienst is snel en eenvoudig en het geeft jouw website een modern imago. Als jij al vanaf het begin een grote fanbasis hebt, inspireer jij zelfvertrouwen en genereer jij interesse onder bestaande en nieuwe klanten. Je moet ervoor zorgen dat er voldoende activiteit is op jouw nieuwe Facebook-fanpagina. Je zult regelmatig vermakelijke inhoud moeten uploaden en fans moeten aanmoedigen om op deze manier te interageren. Als er nog niet genoeg verkeer is op jouw pagina, zullen onze andere Facebook marketingaanbiedingen interessant zijn voor jou. Je kunt bijvoorbeeld likes en shares kopen voor jouw berichten om op deze manier meer activiteit te creëren op jouw pagina. Bekijk simpelweg ons aanbod van diensten of neem contact met ons op!
Productbeoordeling: Als je al een dienst van ons hebt gekocht, hebben wij graag dat je een beoordeling plaatst.