Facebook post likes kopen

Je kunt van ons likes ko Facebook bericht likes kopen voor je berichten en foto's – ze zijn ten slotte een belangrijk onderdeel van elk Facebookprofiel!

Wauw! Wanneer je van ons berichtenlikes koopt, krijg je nu gratis Facebook-reacties/Emoji’s! Je ontvangt 1-10% van de bestelde hoeveelheid, bijv. 100 “normale” berichtenlikes plus 10 reacties. Op dit moment kunnen wij alleen Wauw- en Haha-reacties leveren.

Als je 500 bericht-likes of meer koopt, kunnen de likes worden verdeeld over tot wel vijf links zonder extra kosten. Je kunt ook het “plusje” gebruiken naast het link-invoerveld.

Je weet niet zeker wat deze aanbieding inhoudt? Gelieve naar deze screenshot te kijken.

Je hebt ons misschien gezien op:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Let op: Deze dienst is niet beschikbaar voor wedstrijden, stemmingen en dergelijke.

1,000 berichtenlikes of meer per bericht kunnen alleen worden besteld voor fanpagina’s, niet voor particuliere profielen.

Voor deze dienst bieden wij geen landspecifieke gebruikers maar enkel internationale accounts.

Als je interesse hebt in Facebook bericht likes te krijgen voor je pagina in plaats van berichten, kun je deze ook gemakkelijk hier kopen.

De tijdsperiode die wordt vermeld in het keuzevak begint met de start van de dienst. In bijna alle gevallen begint de dienst binnen 24 uur, maar in sommige gevallen kan het tot drie werkdagen duren.
 
Let op: Wij representeren expliciet geen social network en wij zijn op geen enkele manier verbonden met de platforms waarover onze marketingdienstaanbiedingen gaan.
Meet the Team
The Social Media Daily Team
50 Facebook likes voor jouw berichten
Tijd tot start: Ø 15 min.
Gemiddelde tijd totdat de levering begint
Tijd tot voltooiing: 1 dag
Gemiddelde tijd totdat bestelling is voltooid (na start)
Speciale opties zoals het kiezen van de leveringstijd of het geslacht van de gebruikers zijn alleen mogelijk voor betaalde services.
Kies levertijd en extra opties
Kies leveringsmethode
Standaard: Verwerkingstijd zoals aangegeven
Expres:Snellere boeking met voorrang op standaardbestellingen
Meer informatie
Prijs: 4,90 €
incl. verzending en BTW, geen verdere kosten

💡NEW: With every order you'll receive our
"INSTAGRAM EXPERT GUIDE 2020"
for free. 70 pages filled with valuable tips and advices!
© Social Media Daily GmbH SMD

Meer informatie over Facebook bericht likes krijgen

Schermafbeelding van een Facebook-bericht met gemarkeerde likes – Wij vertegenwoordigen Facebook of andere sociale netwerken nadrukkelijk niet.
Waar gaat dit product over?
We kennen allemaal het probleem: je spendeert een hoop tijd aan het afwerken van een Facebookbericht, je hebt mooie foto's genomen en je hebt je doelgroep tot in de puntjes geanalyseerd. Maar toch: het aantal likes groeit maar niet. Vooral jonge pagina's hebben vaak moeite met berichtinteractie, d.w.z. actieve interactie van gebruikers met een bericht. Dit komt gedeeltelijk doordat Facebook de pagina niet relevant genoeg vindt en veel gebruikers de berichten niet eens te zien krijgen. Dit is een vicieuze cirkel, omdat je veel tijd en geld spendeert aan marketing en het lijkt niet te werken. Met Social Media Daily kun jij je berichten promoten en simpelweg die felbegeerde Facebook post likes kopen.
 

Meer activiteit op jouw Facebook-berichten en foto's

Laat de bal maar rollen! , Facebook bericht likes kopen voor jouw Facebookberichten verhoogt het aantal actieve gebruikers! Met meer likes verhoog je niet alleen het bereik van je berichten – ze maken je fanpagina ook aantrekkelijker. Omdat, over het algemeen, hoe meer likes een bericht heeft, hoe spannender de pagina-inhoud lijkt te zijn. Gevestigde fanpagina's kunnen ook profiteren van onze dienst: als het bijvoorbeeld een bijzonder belangrijk bericht is, dan zul jij aanzienlijk meer gebruikers bereiken met onze social media-marketing. Let wel op: wij bieden geen likes of stemmen voor competities. Neem ook eens een kijkje in onze productcatalogus om de andere Facebookberichtendiensten te zien die wij bieden.
Productbeoordeling: Als je al een dienst van ons hebt gekocht, hebben wij graag dat je een beoordeling plaatst.